• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Flower Gastronony

Κάτια Μηλιαράκη 16 Φεβρουαρίου 2018

Η χρήση των λουλουδιών στην κουζίνα χρονολογείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, με την πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά να ανάγεται στο 140 π.Χ., όμως μόλις τα τελευταία 10 χρόνια η μοντέρνα γαστρονομία υπογραμμίζοντας την eco friendly διάθεσή της προτείνει όλα και περισσότερες ευφάνταστες αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Τα άνθη του νεροκάρδαμου, οι πανσέδες, η μολόχα, το τριαντάφυλλο και οι βιολέτες είναι ίσως τα πιο αγαπημένα λουλούδια που τρώγονται δίνοντας μία νότα φαντασίας και natural αισθητικής στις κουζίνες όλου του κόσμου.

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

Αυθεντικό Πάσχα στην καρδιά της Αθήνας με το St. George Lycabettus!

To NJV Athens Plaza, τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και την φέρνει με την Υπηρεσία Catering στο σπίτι σας!

Ο Νέος Βιότοπος του NYNESTI: Γαστρονομία, Τέχνη & Βιωσιμότητα

Chamomile Living Afternoon Tea στο La Suite Lounge

Προτάσεις για μια ρομαντική απόδραση στα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.