• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Νέο χειμερινό μενού από το αγαπημένο Olive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ!

DELUXE Magazine 28 Νοεμβρίου 2019

Είναι ένα από τα πιο γνωστά και κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας  και στον 11ο όροφο του, βρίσκεται το διάσημο για τη θέα και την κουζίνα του εστιατόριο, Olive Garden.

Η  εκλεπτυσμένη κουζίνα , η χαλαρή και ρομαντική ατμόσφαιρα με την πανοραμική θέα της πόλης (από τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, μέχρι τον Υμηττό , το Φάληρο, τη θάλασσα του Πειραιά έως και την Πάρνηθα)  έχουν κάνει το roof garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, must στέκι του κέντρου για δείπνο ή ποτό και από τις καλύτερες επιλογές για την νυχτερινή έξοδο στην Αθήνα.

Μιλάμε αναμφισβήτητα για την πιο όμορφη ταράτσα της πόλης!

Όμως η θέα και η πολυτελής ατμόσφαιρα, δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφθείτε το Olive Garden.

Με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα, φρέσκες πρώτες ύλες και προϊόντα  με ταυτότητα ελληνική Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε. συνδυάζονται αριστοτεχνικά στα πιάτα του νέου μενού, σε άκρως ενδιαφέρουσες γευστικές δημιουργίες, ευφάνταστα πιάτα με ελληνική – μεσογειακή ταυτότητα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Οι γεύσεις συναγωνίζονται την αισθητική και το food styling ακολουθεί κομψούς δρόμους χωρίς υπερβολές.

Ενδεικτικά πιάτα

·        Καλαμάρι σχάρας σε ζεστή σαλάτα από βιολογικές φακές Γρεβενών  με σουτζούκι, λαχανικά και βινεγκρέτ με λιαστή τομάτα Ξάνθης και εσπεριδοειδή.

·        Συκώτι από νεαρό μοσχάρι με πουρέ κρεμμυδιού, πράσινα σπαράγγια, πετιμέζι Κρήτης και πίκλες παντζαριού.
·        Χειροποίητο λαζάνι γεμιστό με γαρίδες*, άγρια μανιτάρια Ελληνικής φύσης και  πράσινα σπαράγγια, κρέμα κόκκινης κολοκύθας με λάδι τρούφας και φύτρες.
·        Φιλέτα μπαρμπουνιού με καπνιστό πουρέ κουνουπιδιού και βιολογικά μαυρομάτικα φασόλια Φενεού, ζεστή σκορδαλιά παντζαριού με ψητό σκόρδο  και λευκό βαλσάμικο.

·        Βιολογικό φακόρυζο με πέρλες λαχανικών, μπρόκολο, ελιές και φρέσκα βότανα εποχής.

·        Σοκολάτα bitter και τραγανό φουντούκι με χειμωνιάτικο άρωμα

Ολοκληρώστε το γεύμα σας και συνεχίστε τη βραδιά σας  με τα signature cocktail μας. Τις βραδινές ώρες, η φωτισμένη πόλη θα σας χαρίσει ρομαντική διάθεση μέχρι τις 2.00 π.μ., όπου και παραμένει ανοιχτό το roof garden.

Olive Garden
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ
Πανεπιστημίου 52
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3326000

Ώρες λειτουργίας bar & restaurant 11.00 – 02.00

Tags: deluxe, Menu, Olive Garden, TITANIA Hotel

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

Αυθεντικό Πάσχα στην καρδιά της Αθήνας με το St. George Lycabettus!

To NJV Athens Plaza, τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και την φέρνει με την Υπηρεσία Catering στο σπίτι σας!

Ο Νέος Βιότοπος του NYNESTI: Γαστρονομία, Τέχνη & Βιωσιμότητα

Chamomile Living Afternoon Tea στο La Suite Lounge

Προτάσεις για μια ρομαντική απόδραση στα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.