• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

GOODLIFE, TASTE & STYLE

Καλοκαιρινές γεύσεις της Αθήνας

DELUXE Magazine 1 Αυγούστου 2014

Στο κέντρο της Αθήνας, στην πισίνα του Radisson Βlu Park Hotel οι γευστικές δημιουργίες του Γιάννη Λιόκα συναγωνίζονται τη μαγευτική θέα προς την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Μediterranean fusion cuisine με υπέροχα πιάτα όπως το λαβράκι με την απαλή mousse από σουπιά, η ελληνική σαλάτα με τα πολύχρωμα ντοματίνια, το δροσερό tartare σολωμού, το αρωματικό μαστέλο Xίου, οι ταλιατέλες pomodoro και το μεσογειακό black code συγκαταλέγονται στις πιο ξεχωριστές γαστριμαργικές επιλογές της πόλης μας. Αφήστε χώρο και για τα γλυκά που αποτελούν μία υπέροχη έκπληξη!
http://www.radissonblu.com/hotel-athens

Ιωάννα Μαυρομάτη

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

Πώς να γίνετε άνθρωπος εμπιστοσύνης

Αυθεντικό Πάσχα στην καρδιά της Αθήνας με το St. George Lycabettus!

To NJV Athens Plaza, τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και την φέρνει με την Υπηρεσία Catering στο σπίτι σας!

Ο Νέος Βιότοπος του NYNESTI: Γαστρονομία, Τέχνη & Βιωσιμότητα

Chamomile Living Afternoon Tea στο La Suite Lounge

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.