• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

GOODLIFE, TASTE & STYLE

Ταξίδι γεύσης στην Ιταλία

DELUXE Magazine 2 Ιουνίου 2015

H La Pasteria βάζει πλώρη για τον 5ο προορισμό του διάσημου πλέον Giro d’Italia, τη μαγευτική Σαρδηνία και ετοιμάζει ένα απολαυστικό μενού 3 πιάτων, από 15€!

Το γευστικό ταξίδι της La Pasteria είναι εμπνευσμένο από την παράδοση του Cagliari, τα χρώματα του Sassari και της Bossa και τα αρώματα από κάθε γωνιά της πανέμορφης Σαρδηνίας! Οι chef της La Pasteria δημιούργησαν ένα πλήρες μενού 3 απολαυστικών πιάτων του Ιταλικού νησιού, με επιλεγμένα υλικά, ελαιόλαδο και μυρωδικά, και με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές. Ο νέος σταθμός του Giro d’ Italia περιλαμβάνει ποικιλία μεσογειακών πιάτων με επιλογή από σαλάτα, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό!

Η La Pasteria, φέτος το καλοκαίρι, μας μεταφέρει εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μας ξεναγεί απολαυστικά στη μαγευτική Σαρδηνία.

Αναλυτικότερα το μενού:

ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:
• INSALATA DI TONNO: Ανάμεικτη σαλάτα με φιλέτο μαριναρισμένου τόνου, καβουρδισμένο κουκουνάρι και ελαφριά βινεγκρέτ από μαρμελάδα πορτοκάλι και μπαλσάμικο
• BACCALA FRITTO: Φιλετάκια μπακαλιάρου πανέ, με ροδέλες πατάτας και dressing από πορτοκάλι και λεμόνι
• BRUSCHETTA PEPERONATA: Φρεσκοψημένες μπρουσκέτες με πολύχρωμες πιπεριές σωτέ και μους τυριών
• ZUFFOLI DI SALSICCIA: Τραγανές φλογέρες με ιταλικό λουκάνικο salsiccia, κόκκινες πιπεριές και πεκορίνο. Συνοδεύονται από μαρμελάδα πιπεριά

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ, επιλογή από:
• PAPPARDELLE CON RAGU DI ANATRA: Παπαρδέλες με ραγού πάπιας μαγειρεμένη στο φούρνο για 3 ώρες, σε σάλτσα τομάτας και κρέμα γάλακτος, αρωματισμένη με κύμινο
• BAVETTE CON BOTTARGA: Bavette με τρίμμα αυγοτάραχου, ψίχα λεμονιού, ελαιόλαδο και σκόρδο. Η αυθεντική συνταγή της Σαρδηνίας
• SPAGHETTI CON GAMBERI E POMMODORI: Spaghetti με γαρίδες στη σάλτσα τους και ψητή τομάτα
• AGNELLO ALLA SARDA: Παϊδάκια αρνίσια στη σχάρα. Συνοδεύονται από bavette σε σάλτσα φινόκιο, γιαούρτι και λεμόνι
• BRANZINO ALLA PLANCHA: Φρέσκο φιλέτο λαβράκι στη σχάρα, σε ratatouille λαχανικών
με απαλή σως εσπεριδοειδών

ΓΛΥΚΟ
• DOLCE DI CAPRINO E FRAGOLE: Μους από κατσικίσιο τυρί, μπισκότο και φράουλες μαριναρισμένες σε μπαλσάμικο

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

Πώς να γίνετε άνθρωπος εμπιστοσύνης

Αυθεντικό Πάσχα στην καρδιά της Αθήνας με το St. George Lycabettus!

To NJV Athens Plaza, τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και την φέρνει με την Υπηρεσία Catering στο σπίτι σας!

Ο Νέος Βιότοπος του NYNESTI: Γαστρονομία, Τέχνη & Βιωσιμότητα

Chamomile Living Afternoon Tea στο La Suite Lounge

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.