• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

GOODLIFE, TRAVELLING

Abovo restaurant: Scope on taste

DELUXE Magazine 19 Δεκεμβρίου 2011

Σ’ ένα από τα καλύτερα σημεία της Κηφισιάς, στην Πλατεία Κεφαλαρίου, το Abovo διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ρεστοράν για το 2011. Και μάλλον όχι άδικα. Βρίσκεται στον όροφο ακριβώς πάνω από το Square Sushi και ξεχωρίζει για την ατμοσφαιρική διακόσμηση και τα ευφάνταστα πιάτα του. Με την είσοδό σας στο χώρο, αμέσως θα καταλάβετε πως εδώ θα ζήσετε ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες σ’ έναν εξίσου ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο. Το λιτό décor και το μαύρο χρώμα στους τοίχους σας ελκύουν σ’ έναν κόσμο ατμοσφαιρικό και γοητευτικό, που αγγίζει τα όρια του μυστικισμού και σας καλούν να τον ανακαλύψετε.
Όσο για την κουζίνα… Abovo είναι η λέξη που ιδανικά τη χαρακτηρίζει. Στα λατινικά Abovo σημαίνει «από το αυγό, από την αρχή». Συμβολίζει το όλον, που αποτελείται από άπειρα διαφορετικά στοιχεία, το αδιαφοροποίητο σύνολο, το σύμπαν, τη δημιουργία. Και αυτόν ακριβώς το συμβολισμό αντανακλά το Abovo. Διαφορετικά, ακόμα και αντίθετα μεταξύ τους υλικά, από διάφορα μέρη του κόσμου, ενώνονται με έμπνευση και μαεστρία από τον Mιχάλη Νούρλογλου, για να αποτελέσουν ένα απόλυτα ενιαίο και ισορροπημένο σύνολο. Ο νεαρός chef –με προϋπηρεσία στα γνωστά Pil Poul, Σπονδή και Top Chef– σερβίρει καταπληκτικά πιάτα, όπως φουά γκρα με λάχανο και πορτοκάλι, χέλι καπνιστό με σάλτσα εσπεριδοειδών και πουρέ παντζαριού, χτένια με πουρέ πράσινου μήλου και βινεγκρέτ βαλσάμικο, λαχανικά ατμού με σάλτσα από μελίχλωρο, φρέσκες γαρίδες Αμβρακικού, κριθαρώτο με ντοματίνια και
βασιλικό, ψαρονέφρι με νιόκι ριβιέρας και πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας και Angus Rib eye ή Μοσχαρίσιο Πτερύγιο με ποικιλία φρέσκων μανιταριών και δύο σάλτσες (μπεαρνέζ και πιπέρι Java).
Highlight: Εκτός από τα υπέροχα γλυκά και το ενημερωμένο κελάρι του, το Abovo έχει να καταθέσει και μερικές υπέροχες προτάσεις για cocktail.
Το ABOVO λειτουργεί καθημερινά από τις 20:30 έως 00:30 εκτός Δευτέρας


Την Κυριακή είναι ανοικτό από τις 13:00 έως τις 17:00.
Κολοκοτρώνη 37, 14671 Κηφισιά, τηλ.: 210-8015325
http://www.abovo-restaurant.com

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς να γίνετε άνθρωπος εμπιστοσύνης

9 άμεσοι τρόποι να βελτιώσεις το Κάρμα σου

Elena’s Day Spa – Ο Παράδεισος της Ομορφιάς: Καινοτομία και Πολυτέλεια σε 3 Βήματα

Ταξίδι με τρένο

5 πράγματα που ένας εξωστρεφής μπορεί να μάθει από έναν εσωστρεφή

ASTERIA: Ο απόλυτος fun προορισμός του καλοκαιριού!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.