• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

GOODLIFE, MYKONOS, TRAVELLING

La Veranda

Avatar 21 Ιουλίου 2017

Με θέα στο άγριο τοπίο του Καλαφάτη, φωλιασμένο εντός των «τειχών» του La Residence, το La Veranda, που ακολουθεί την απέριττη πολυτέλεια και τη φινέτσα του ξενοδοχείου, ενδείκνυται για όσους θέλουν να ζήσουν μια γαστρονομική εμπειρία πολλών αστέρων μακριά από την πολύβουη Χώρα. Το μενού (πρωινού, lunch, dinner), που κινείται σε γνώριμα αλλά δημιουργικά μονοπάτια, υπογράφει ο ταλαντούχος chef Γιάννης Ζουμπουλας. Κοινός παρονομαστής ο προσανατολισμός στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και τα φρέσκα κυκλαδίτικα προϊόντα, με εμφανείς τις επιρροές του σεφ από τις διεθνείς τάσεις. Παραδοσιακές συνταγές στο πρωινό με μοντέρνο touch και τεχνικές, casual προτάσεις στο lunch και fine dining στο dinner προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τόσο τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, όσο και την έμπνευση των συνδυασμών των πρώτων υλών. Ταρτάρ Χταποδιού με καλοκαιρινά λαχανικά και ζελέ μαύρης ντομάτας, Αχινός Ceviche με τραγανά λαχανικά λάιμ και μαύρο ταραμά, Σφυρίδα με φινόκιο αλμύρα και αφρό ούζου, Baba με ρούμι σιρόπι ροδόνερου και παγωτό φυστίκι!
Από €35 (χωρίς κρασί). Καθημερινά 13:00-17:00 (lunch) & 19:00-23:00 (dinner)

Overlooking the wild landscape of Kalafatis, nestled within La Residence’s “walls”, La Veranda, that follows the minimal luxury and the elegance of the hotel, is perfect for those who want a gastronomic experience of many stars, away from the buzzing Chora. The menu (breakfast, lunch, dinner), that moves on familiar but creative paths is signed by the talented chef Yiannis Zouboulas. The common direction moves towards Greek creative cuisine and the fresh Cycladic products, with the chef’s influences from the international trends. Traditional recipes for breakfast with a modern touch and technique, casual lunch suggestions and fine dining at the dinner show the best of both modern Greek gastronomy and the inspirational combinations of raw materials. Tartar Octopus with vegetables and black tomato jelly, ceviche sea urchin with crispy lime vegetables and black tarama, grouper with finnino salami and ouzo foam, baba with rum rose syrup and peanut ice cream!
From € 35 (except wine). Daily 13: 00-17: 00 (lunch) & 19: 00-23: 00 (dinner)

www.laresidencemykonos.com

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

18 πράγματα που αρέσει στις γυναίκες να κάνουν όταν είναι μόνες τους

Οι σκέψεις που θα βοηθήσουν όταν νιώθεις πως δεν είσαι αρκετά καλή

30 στόχοι που μπορείς να θέσεις τη νέα χρονιά για μια πιο γεμάτη ζωή!

Δωρεάν Business Bootcamp από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου (11-20/1)

Καλό μήνα & καλή χρονιά – 44 πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους τον Ιανουάριο!

Μην αναβάλλεις τώρα περισσότερο από ποτέ…

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2021 - Deluxe. All Rights Reserved.
Το DELUXE Magazine χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας