• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

St’Astra – Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Radisson Blu Park Hotel

Κωνσταντίνος ΜπουγάςΚωνσταντίνος Μπουγάς 11 Δεκεμβρίου 2018

StAstra_Radisson Blu

Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park ταξιδέψτε… St’Astra, σε ένα χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο. 

Τα φώτα της πόλης από ψηλά, η θέα της Ακρόπολης, οι γιορτινές μελωδίες και οι γευστικές δημιουργίες του chef συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.

Christmas Menu

Christmas Cocktail : Masticha Fizz
&
Amuse bouche sushi
***
Σούπα γλυκιά κολοκύθα με σαγκουίνι
***
Tartar από καπνιστές γαρίδες σε γλυκό ζωμό από mango
***
Σαλάτα με ψητά πολύχρωμα παντζάρια, ρόδι, κουμκουάτ και buttermilk
***
Χοιρινό φιλέτο Pata Negra, πραλίνα, λευκό καρότο με μανιτάρια τρομπέτες
και σάλτσα με άρωμα πεύκο

***
Σοκολάτα και αλμυρή καραμέλα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises

Λευκό & κόκκινο κρασί

Τιμή ανά άτομο: 90 €

Αφεθείτε στη θέα της λαμπερής Αθήνας και της Ακρόπολης και απολαύστε τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης και τα πυροτεχνήματα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park.

Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, η γιορτινή μουσική και οι απολαυστικές γεύσεις, απογειώνουν την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου.

New Year’s Eve Menu

Cocktail
Christmas Passion
&
Amuse bouche sushi
***
Σούπα από αγκινάρα Jerusalim με καπνιστό σολομό και espresso
***
Ψητό Κατσικίσιο τυρί, ποσέ αχλάδι και χυμό από ρόδια
***
King Crab και baby μαρούλια με ελαφριά aioli με αυγοτάραχο Μεσολογγίου
***
Μοσχαρίσιο φιλέτο dry aged σε ζωμό με άγρια μανιτάρια και king oyster, τρούφα και κάστανο
***
Sorbet lime
***
Μαύρη σοκολάτα και φρούτα του δάσους
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises

Τιμή ανά άτομο: 150 €

Radisson Blu Park Hotel
Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως
Tηλ: 210-8894500

Tags: deluxe, Radisson Blu Park Hotel, St'Astra, Πρωτοχρονιά, Ρεβεγιόν, Χριστούγεννα

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Το πιο γλυκό δώρο του Αγίου Βαλεντίνου είναι το Ourse V Mystery Box!

So good – Γνωρίστε τα οφέλη και τις χρήσεις της μπανανόφλουδας!

Coca-Cola: Νέο έτος, νέα ευκαιρία για να γίνουμε «ανοιχτοί προς το καλύτερο»

Let Us Do The Cooking – The Brunch Edition από το Winter Garden City Lounge

DIY – Έχουμε τη συνταγή για την πιο DELUXE βασιλόπιτα!

Ζήστε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία γαστρονομίας με το Zuka

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2021 - Deluxe. All Rights Reserved.
Το DELUXE Magazine χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας