• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Blends!

Χριστίνα Ζαφειρούλη 15 Δεκεμβρίου 2018

Το Blends υποδέχεται τις γιορτές και σας προσκαλεί σε μοναδικές λαμπερές βραδιές με ευφάνταστα μενού, πολλή μουσική, εκπλήξεις και ζωντανή διάθεση!

Στο πλούσιο μενού του Blends για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ξεχωριστές επιλογές και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων που έχει δημιουργήσει ο σεφ Κωνσταντίνος Λώλας προσφέροντας μια ακόμα μοναδική γευστική εμπειρία. Όλα αυτά φυσικά συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα κρασιών που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

H εκρηκτική Μαρία Μακρή «βάζει τα καλά της» και θα βρίσκεται στο Blends στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου αλλά και την Πρωτοχρονιά για να σας ξεσηκώσει με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που έχει ετοιμάσει ειδικά για τις γιορτινές μέρες, με πολλές ξένες επιτυχίες αλλά και κάποια αγαπημένα ελληνικά 90s κομμάτια.

Αυτές τις γιορτές, τo Blends έχει ετοιμάσει μια ακόμα μυστηριώδη έκπληξη που θα απογειώσει τη γιορτινή διάθεση! Την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ο γνωστός μάγος Vilentoni θα «μαγέψει» τους παρευρισκόμενους με ένα διασκεδαστικό show με πρωτότυπα και διαδραστικά τρικ, ζωντανεύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Το μενού της Παραμονής Χριστουγέννων περιλαμβάνει:

Amuse–bouche                       

Φουά γκρα                                                                                                                                             

Πρεσαριστή τερίνα με πικάντικο κεράσι, μπριός ψωμάκι & οξαλίδα

***

Αγκινάρες Ιερουσαλήμ

σε σούπα με αφρό τρούφας & πιζέτα με μελανόσπορη τρούφα

***

Καραβίδες                                                                                                                                                  

Ραβιόλι, γλυκάδια μόσχου & κάστανα σε παραλλαγές

***

Ψητή Γαλοπούλα “ελευθέρας βοσκής” με βούτυρο τρούφας κάτω από το δέρμα της, πουρές ψητής κολοκύθας & φουντούκια

***            

Pre–dessert                                                                     

Μπρι “de Meaux” παγωτό με καραμελωμένα πεκάν

***

Χριστουγεννιάτικoς κορμός

“Mont blanc”φλαμπέ με ελαφριά κρέμα από κάστανα, σοκολάτα γάλακτος αφράτη μαρέγκα με αμύγδαλα & χυμό φραγκοστάφυλου

***

Μignardises    

Μελο-macarons

Tιμή κατ’ άτομο 64 €

 

Το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει:

Amuse–bouche                                                                                                                                              

Ταρτάρ “Surf & turf” μοσχάρι, γαρίδα & χαβιάρι χρυσής ρέγγας με                                                                                   κρέμα βότκας πάνω σε τραγανή πιζέτα

***

Σούπα “Potimarron”

Κολοκύθα, αφρός κάστανου και μακαντέμια

***

“lemon”

Γλώσσα γεμιστή με κανθαρέλες, κρούστα μαϊντανού σε ελαφρύ ζωμό αρωματισμένο με κίτρινο κρασί

***

Φιλέτο “Rossini” Aberdeen Angus  νιόκι πατάτας και μελανόσπορη τρούφα με το δικό μας στυλ, σοτέ φουά γκρα & σάλτσα μορίλ

***

Pre–dessert                                                                                                                         

Κατσικίσιο τυρί παγωτό  με καραμελωμένα φυστίκια Αιγίνης

***

Σοκολάτα & Μανταρίνι                                                                                                                                

κρεμέ “Guanaja” μπισκότο από φουντούκια και μανταρίνι σε παραλλαγές

***

Μignardises 

Βασιλόπιτα “Cup cake”

Tιμή κατ’ άτομο 79 €

Tags: blends, deluxe, Πρωτοχρονιά, Ρεβεγιόν, Χριστούγεννα

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Η αναγέννηση του Κουκούμαβλου!

Βραδιά γευστικής γνωριμίας με το εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Το Katikies Mykonos υποδέχεται το Botrini’s Mykonos!

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία – Προτάσεις γεύσεις για τη Σαρακοστή!

Valentine’s Day στο St. George Lycabettus!

Νέα εποχικά μενού από τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2023 - Deluxe. All Rights Reserved.
Το DELUXE Magazine χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας