Criollo, το νέο ζαχαροπλαστείο από τον Διονύση Αλέρτα και το Δειπνοσοφιστήριον
Ο Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας και το Δειπνοσοφιστήριον Catering γιορτάζουν τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου Criollo στην Κηφισιά. Επισφραγίζοντας την εμπνευσμένη συνεργασία τους, ο ταλαντούχος Chef Pâtissier και το υψηλών προδιαγραφών catering ένωσαν το δημιουργικό τους δυναμικό και πραγματοποίησαν το κοινό τους όραμα για έναν μοναδικό authentic patisserie προορισμό!
Στο Criollo θα απολαύσετε δημιουργίες από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και αυθεντικά ισορροπημένες γεύσεις από ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, θα μυηθείτε σε σπάνιες, φίνες ποικιλίες σοκολάτας, θα γευτείτε γλυκά φτιαγμένα με αγάπη, απαράμιλλη δημιουργικότητα και καινοτόμες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.
Criollo
Ελαιών 34, Κάτω Κηφισιά Τ 210 8073967 W www.criollo.gr E info@criollo.gr