• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

DELUXE PINS, VIPARADE

De Grisogono cocktail στο Gstaad

DELUXE Magazine 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Fawaz Gruosi, Πρόεδρος και Ιδρυτής του οίκου de GRISOGONO έδωσε και πάλι το ετήσιο cocktail του στο Palace Hotel de Gstaad. Το φετινό θέμα ηταν : ‘Glitter in the Snow’ και οι τελευταίες δημιουργίες υψηλής κοσμηματοποιίας και ωρολογοποιίας που παρουσιάσθηκαν, ενθουσίασαν τους καλεσμένους. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το τσόκερ ‘Seville’ με πολύχρωμες πέτρες που προτίμησε να φορέσει η Πριγκίπισσα Clotilde της Σαβοΐας. Η βραδιά “ντύθηκε” μουσικά από το διάσημο group Tenors & Divas που χάρισε στο κοινό όμορφες στιγμές.


Μαρία Σαγάνα



Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Black Orchid Reserve: Ένα Αισθησιακό Ταξίδι στον Κόσμο των Σπάνιων Λουλουδιών

Ο Μικρός Βορράς παρουσιάζει την παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη!

L’Eau Pure – Το νέο, πολύχρωμο eau de parfum από τον οίκο Kenzo

Κρυοσυντήρηση («Κατάψυξη») και Δωρεά Ωαρίων: Δικαίωμα της κάθε γυναίκας και του κάθε ζευγαριού!

Tequila Days by Amigos: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της tequila σαν βέροι Μεξικάνοι

Το Avra Bar στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens υποδέχεται τον Νίκο Ταχμάζη ως νέο Bar Manager

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.