• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

GOODLIFE, TASTE & STYLE

Ιδιαίτερα cocktails

DELUXE Magazine 26 Αυγούστου 2015

Με εμπνευστή τον Άρη Χατζηαντωνίου και την ομάδα του Momixbar, στο «Dinnerinthesky» στην Tεχνόπολη στο Γκάζι, οι καλεσμένοι απόλαυσαν 4 διαφορετικές προτάσεις cocktails με μοριακές τεχνικές οι οποίες είχαν ένα κοινό γευστικό χαρακτηριστικό: το βαλσαμικό ξίδι και τις κρέμες βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou.

Οι γνωστοί mixologists επιδόθηκαν σε μοριακές τεχνικές σφαιροποίησης και στερεοποίησης, προκειμένου να αποδώσουν την πρώτη ύλη σε διαφορετικές μορφές και υφές αναδεικνύοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Η αρχή έγινε με πεπόνι κουαντελούπε και μάνγκο, εκχυλισμένα με τσίπουρο Tσιλιλή, μαριναρισμένα με βαλσαμικό ξίδι KalamataPapadimitriou τα οποία ψεκάστηκαν με έλαια φλούδας λεμονιού πριν το σερβίρισμα.

Συνέχεια είχε το λικέρ με γεύση πορτοκάλι, λεβάντα και βανίλια σε μορφή χαβιαριού γαρνιρισμένο με κρέμα βαλσαμικού σύκο Kalamata Papadimitriou και ψεκασμένο με έλαια από φλούδες πορτοκαλιού.

Οι εκπλήξεις στον ουρανίσκο συνεχίστηκαν με το σφαιροποιημένο λικέρ μαστίχας Ομηρικό Στουπάκη γαρνιρισμένο με κρέμα βαλσαμικού φράουλα Kalamata Papadimitriou και αρωματισμένο με έλαια από φλούδες μανταρινιού. Σερβιρίστηκε με κουκουνάρι μαγειρεμένο σε βαλσάμικο ξίδι Kalamata Papadimitriou και τσίπουρο Τσιλιλή.

Το γλυκόξινο cocktail με βάση το Τσίπουρο Τσιλιλή, με γεύση από φραγκόσυκο, βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou, αρώματα λεμονιού, κίτρου και κανέλας, ολοκλήρωσε το πρωτότυπο γευστικό ταξίδι.

Τα προϊόντα Kalamata Papadimitriou, έχουν καθιερωθεί στο τραπέζι μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής απογειώνοντας γευστικά κάθε πιάτο. Η χρήση τους όμως ως συστατικό σε cocktail, είναι κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε εξερευνηθεί.

Τα συγκεκριμένα cocktails, δεν αποτελούν μια συνηθισμένη πρόταση που μπορεί κάποιος να απολαύσει σε ένα bar ή στο σπίτι του και αποτέλεσαν μια αναπάντεχη έκπληξη που αποδεικνύει ότι ακόμα και ένα απρόσμενο συστατικό όπως το ανώτερης ποιότητας βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou όταν συνδυαστεί με την ανάλογη δημιουργικότητα και τεχνική…‘sky is the limit’ !

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge!

Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι!

Τα Amigos ξεκίνησαν τον εορτασμό των 30 χρόνων με μια αξέχαστη fiesta στη Γλυφάδα!

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

Πώς να γίνετε άνθρωπος εμπιστοσύνης

Αυθεντικό Πάσχα στην καρδιά της Αθήνας με το St. George Lycabettus!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.