Τα organic bistros nice n easy στην Αθήνα και την Κηφισιά υποδέχονται το Φθινόπωρο με ένα ξεχωριστό vegan, κυρίως πιάτο απαλλαγμένο από ζωικές πρώτες ύλες. Όμως το αγαπημένο στέκι των υγιεινιστών foodies της πόλης δεν σταματά εδώ. Στα πιάτα ημέρας για τις Πέμπτες κάθε μήνα το αφιέρωμα στις «Κουζίνες της Ελλάδος» θα αναδεικνύει την κουζίνα από μία συγκεκριμένη περιοχή. Μερικές προτάσεις είναι: Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, Αρνάκι Μαστέλο Σιφνέικο, Μυδοπίλαφο Πρεβέζης, Βλάχικη κοτόπιτα Μετσόβου.
Σχετικές αναρτήσεις
Η Coca-Cola υλοποιεί το νέο μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της
Ξέρεις τα πάντα γύρω από τον καφέ; Δες μερικά στοιχεία που ίσως δε γνώριζες
Gourmet απολαύσεις στο La Suite Lounge Restaurant του St.George Lycabettus
Για πρώτη φορά, η Φάρμα του Ομίλου «Δειπνοσοφιστήριον» υποδέχτηκε τους καλεσμένους της σε ένα ξεχωριστό βιωματικό event
Longevity Brunch – Το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel εστιάζει στη μακροζωία
Το Delta Restaurant διατηρεί και για το 2023 τα 2 αστέρια MICHELIN & 1 MICHELIN Green Star for Sustainable Gastronomy!