• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

GOODLIFE, TRAVELLING

Abovo: Αρχή διακρίσεων

DELUXE Magazine 30 Απριλίου 2014

Το εστιατόριο Abovo κατέκτησε από την αρχή, όπως δηλώνει και το όνομά του, κοινό και gourmet experts με την υπερδημιουργική, νόστιμη και γευστικά ουσιαστική κουζίνα του. Ο Χρυσός Σκούφος που έφερε η φετινή άνοιξη ως δώρο, είναι απλά η επιβεβαίωση και η αναγνώριση για την ομάδα του εστιατορίου και τον chef Μιχάλη Νουρλόγλου.
Η ατμοσφαιρική του βεράντα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τη νέα σεζόν και όλους όσοι θέλουν να ζήσουν μία μοναδική, βραβευμένη πλέον, γαστριμαργική εμπειρία. Διαφορετικά υλικά από διάφορα μέρη του κόσμου ενώνονται και με έμπνευση δημιουργούν ένα ενιαίο και ισορροπημένο σύνολο που μας ταξιδεύει από τη νέα ελληνική κουζίνα έως την υψηλή γαλλική, με απαραίτητα πάντα στοιχεία τη δημιουργικότητα και τον σεβασμό στις πρώτες ύλες. Καθόλου τυχαία, άλλωστε το Abovo έχει τη θέση του μέσα στα top 10 εστιατόρια, σε σύνολο 1.700, στο TripAdvisor. Η άνοιξη βρίσκει το μενού του Abovo ανανεωμένο, καθώς εκτός από τα must πιάτα του (Τόνος τατάκι με ζεστή σαλάτα αβοκάντο, τσορίθο και γουασάμπι, Μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με τρούφα και σάλτσα με πόρτο, Σολομός φιλέτο sous vide με σάλτσα σόγια, μέλι, τζίντζερ και αφρό γουασάμπι), περιλαμβάνει πλέον νέες γευστικές προκλήσεις. Ορτύκι-κοντοσούβλι με κουσκουσάκι αρωματισμένο με αμύγδαλα και μανταρίνι, Σούπα με φρέσκο καβούρι Σκωτίας και γλυκιά πάπρικα και Ιβηρικό γουρουνάκι-sirloin με πολέντα και σάλτσα gastrique είναι κάποια μόνο από αυτά. Τα πιάτα παντρεύονται ονειρικά με κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, με εξαιρετικές επιλογές σε ποτήρι από 5,5 ευρώ, τα απίθανα cocktails του mixologist Γεράσιμου Γιαννούλη, αλλά και τα επιδόρπια που ετοιμάζει ο Chef, αφού ο ίδιος είναι και pâtissier! Η πιο ατμοσφαιρική βεράντα του Κεφαλαρίου, απλά αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις συγκεκριμένες γευστικές απολαύσεις.

Κολοκοτρώνη 37, 14671 Κηφισιά, τηλ.: 210-8015325 • www.abovo-restaurant.com

Μαρία Σαγάνα

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

18 πράγματα που αρέσει στις γυναίκες να κάνουν όταν είναι μόνες τους

Χαρά VS Ευτυχία: Πού διαφέρουν;

Παγκόσμιο Case study για 5 κορυφαία διεθνή Πανεπιστήμια η Laguna Coast της Νάξου!

9 άμεσοι τρόποι να βελτιώσεις το Κάρμα σου

Ohlalá Mint: Το παριζιάνικο brand που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο ήρθε και στην Ελλάδα!

MONT PARNES Magic Stories – H Ιστορία των γιορτών θέλει το Regency Casino Mont Parnes να πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2023 - Deluxe. All Rights Reserved.
Το DELUXE Magazine χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας