• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Καλωσορίστε την άνοιξη… St’Astra

AvatarDELUXE Magazine 19 Μαρτίου 2018

Στις 21/3, την πρώτη ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, καλωσορίστε την άνοιξη… St’Astra, σ’ ένα ξεχωριστό Food & Wine pairing.

Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία σ’ ένα από τα πιο πανοραμικά σημεία της πόλης. Αρκεί να κάνετε την κράτησή σας και να ενημερώσετε τον καλό σας ή την καλή σας!

Το μενού περιλαμβάνει:

Amuse Bouche

Χτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο

********

Gazpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο

και λαβράκι ταρτάρ

Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχούδι – Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος

********

Μπακαλιάρος, baby κολοκύθι, ζωμό από όστρακα, χαβιάρι

και λάδι από βαλεριάνα.

Nassitis Vassaltis Vineyards, Ασύρτικο – Αθήρι – Αηδάνι, ΠΟΠ Σαντορίνη

********

Φραγκόκοτα και πορτοκάλι meyer, ψητά παντζάρια και ανοιξιάτικα λαχανικά

Voroinos Κτήμα Silva Δασκαλάκη, Βιδιανό, ΠΓΕ Κρήτη

********

Rib eye, dry aged, με λευκό καρότο, τραγανό πράσο, μανιτάρι τρομπέτα τουρσί και κρέμα από καπνιστά κρεμμυδάκια

Νεμέα Κτήμα Αϊβαλή, Αγιωργίτικο, ΠΟΠ Νεμέα

*******

Μαντολάτο semifreddo με ξηρούς καρπούς,

αποξηραμένα φρούτα και φράουλες σε ζύμωση.

Όψιμος Τρύγος, Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχάτο – Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος

 

Τιμή κατ’ άτομο:  48€

Επιμέλεια menu: Δημήτρης Κανταράκης

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210-8894550

Radisson Blu Park Hotel

Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα,

E: info@rbathenspark.com

www.radissonblu.com/hotel-athens

Parking, εντός ξενοδοχείου

Tags: tasteandstyle

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

DIY – Έχουμε τη συνταγή για την πιο DELUXE βασιλόπιτα!

Ζήστε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία γαστρονομίας με το Zuka

Melomakarona-Deluxe

So tasteful – Συνταγή για τα πιο deluxe μελομακάρονα!

Γιορτινό catering Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς 2020-2021 από το NJV Athens Plaza

Tea me away by Winter Garden City Lounge

Beefbar Athens Sunday Brunch – Μία new age παράδοση ξεκινά!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2021 - Deluxe. All Rights Reserved.
Το DELUXE Magazine χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας