• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Bill & Coo Gastronomy Project – Top menu the Mykonian way!

DELUXE Magazine 10 Αυγούστου 2019

Tο εστιατόριο Bill & Coo Gastronomy Project, στο ομώνυμο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Μεγάλη Άμμο της Μυκόνου άνοιξε και τη φετινή σεζόν τις πόρτες του.

Σε έναν ειδυλλιακό πλήρως ανακαινισμένο χώρο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου θα σας ταξιδέψει σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης δημιούργησε για την σεζόν του 2019 ένα μενού όπου κάθε πιάτο έχει την δική του ιστορία και βασίζεται κατά κύριο λόγο στην αναδημιουργία παραδοσιακών συνταγών. Δοκιμάστε τη σούπα αγγουριού με καρύδα και ταρτάρ ψαριού, το ραβιόλι αχινού με μπίσκ κουκουνάρι και αρμύρα καθώς και την κρύα ή ζεστή εκδοχή της καραβίδας. Στα κυρίως πιάτα ξεχωρίζουν το μπαρμπούνι με κουκιά και φουντούκια, το χταπόδι με άνθος πορτοκαλιού, κους κους και Ελληνικά μπαχαρικά καθώς και το αρνί με πουρέ μελιτζάνας, ντοματίνια και ελιές.

Αν είστε λάτρεις των μενού γευσιγνωσίας μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα μενού τεσσάρων ή επτά πιάτων που έχει ετοιμάσει ο Σεφ για εσάς. Δώστε στο δείπνο σας τον τέλειο επίλογο απολαμβάνοντας από την Pastry Chef Άντζελα Σίμου, παρφέ βανίλιας με πράσινο μήλο, πεκάν και παγωτό καραμέλα, cremeux Dulcey με βερίκοκα, καραμελωμένο brioche και γρανίτα βερίκοκο ή Alpaco σοκολάτα με πραλίνα φουντουκιού και χρυσόγαλα.

Στο Bill & Coo Gastronomy Project οι καλοκαιρινές νύχτες ξεκινούν από νωρίς με ένα απολαυστικό κοκτέιλ στο sunset lounge με το μαγευτικό Αιγαίο πέλαγος να απλώνεται μπροστά σας. Ξεκινήστε τη βραδιά σας με ένα signature cocktail όπως το «Paloma goes Greek» με μαστίχα, τεκίλα και φρέσκο χυμό λεμονιού και το «Feeling the breeze» με ροζ τζίν, σέλερι και σπιτικό σιρόπι από αγγούρι.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 20:00 έως τις 00:00 για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε το 22890-26292

www.bill-coo-hotel.com

Tags: Bill & Coo, Bill & Coo Gastronomy Project, deluxe, Εστιατόριο, Μύκονος, Ντίνος Φωτεινάκης, Ξενοδοχείο

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα εποχικά μενού από τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall!

Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή και Δειπνοσοφιστήριον: Μια ακόμη αποκλειστική συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους χώρους Τέχνης & Πολιτισμού!

Οινοποιείο Καραμήτρου – Δημιουργώντας τη νέα παράδοση στο κρασί!

Ένα ολοκαίνουριο «Italian Corner» από τη Δωροθέα Μερκούρη στο Κυριακάτικο Brunch του St. George Lycabettus!

Bombay Sapphire X Vassia Kostara!

Σασμός: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε ένα αυθεντικό κρητικό εστιατόριο στο κέντρο της Γλυφάδας!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2023 - Deluxe. All Rights Reserved.
Το DELUXE Magazine χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας