• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE, VIPARADE

Ξεχωριστό γεύμα στο St.George Lycabettus με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση!

DELUXE Magazine 26 Ιουλίου 2021

Ένα ξεχωριστό γεύμα για πολύ ξεχωριστές γυναίκες παρέθεσε η Σίσσυ Παπαγεωργίου στο St.George Lycabettus, με αφορμή τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας από την Ελληνική Επανάσταση.

Το St.George Lycabettus επελέγη όχι μόνο για την εξαιρετική του θέα  και το εκλεκτό menu του, αλλά και γιατί έχει ασχοληθεί με την θεματική ενότητα του 1821 ήδη από δύο 25ετίες, ενώ μάλιστα και σε μια πρόσφατη εκδήλωσή του είχε σαν θέμα  των ομιλιών το επίκαιρο 1821.


Γυναίκες ξεχωριστές, όπως οι:
Κλέλια Χατζηιωάννου, Μάιρα Τσαβλίρη, Ειρήνη Νταϊφά, Ντόρα Πάλλη, Άτζελα Βαγιωνή, Στέλλα Βουλγαράκη, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Ελένη Δρακοπούλου, Ευγενία Χραπανά, Φώφη Καμποσιόρα, Έλενα Χάρη, Χριστίνα Καρακίτσου, Ντάνα Στασινού, Κατερίνα Κουσούρη-Αντωνοπούλου, Παναγιώτα Δρατσιούδη, Ελένη Γιαννοπούλου, αψήφησαν τη μεγάλη ζέστη και παρέστησαν στο γεύμα.


Με τη βοήθεια της καλόγουστης και έμπειρης ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Ειρήνης Βασιλοπούλου, που ξέρει να υλοποιεί με τον πιο άρτιο τρόπο τις πρωτοποριακές της ιδέες, το art de la table ήταν σχετικό με την επικαιρότητα του 1821, αφού το γεύμα γινόταν με την αφορμή τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας από την ελληνική επανάσταση: Απεικονίσεις από τσαρούχια, φουστανέλες και περικεφαλαίες των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης, ελληνικές σημαίες από ζαχαρόπαστα, ήταν χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που εντυπωσίασαν τις καλεσμένες.
Όσο για το φαγητό, ήταν βασισμένο στη προεπαναστατική διατροφή από χειρόγραφο του 19 αιώνα.


Για κυρίως πιάτο προτιμήθηκε  το ψάρι. Έτσι το menu περιελάμβανε φάβα με σφηνάκι ψαρόσουπα, γαρίδες με φέτα και ούζο, σολομό με αρωματικά από τον κήπο του chef και παγωτό St.George, ενώ  οι καλεσμένες απόλαυσαν το βιολογικό κρασί LAPO παραγωγής Έλενας Μπαβελή, που είναι το ακριβότερο ροζέ κρασί στον κόσμο με 24K χρυσού στη φιάλη και παράγεται μόνο σε 500-700 φιάλες τον χρόνο!
Στο τέλος του γεύματος προσφέρθηκε από την οικοδέσποινα στις καλεσμένες της σαν συμβολικό δώρο ένα κόσμημα προσαρμοσμένο στην προσωπικότητα της καθεμιάς!

Tags: deluxe

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Η αναγέννηση του Κουκούμαβλου!

Βραδιά γευστικής γνωριμίας με το εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Το Katikies Mykonos υποδέχεται το Botrini’s Mykonos!

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία – Προτάσεις γεύσεις για τη Σαρακοστή!

Valentine’s Day στο St. George Lycabettus!

Νέα εποχικά μενού από τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2023 - Deluxe. All Rights Reserved.
Το DELUXE Magazine χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου μας