• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Food & Cocktail Matching Experience @ St’astra

DELUXE Magazine 8 Απριλίου 2016

Το Radisson Blu Park Hotel Athens προετοιμάζεται για μια ιδιαίτερη βραδιά Food and Cocktail Matching εμπειρίας, στο εστιατόριο ST’ ASTRA.

O Chef του ξενοδοχείου Γιάννης Λιόκας φιλοξενεί την Πέμπτη 14 Απριλίου τον Μανώλη Λυκιαρδόπουλο, κορυφαίο World Class Έλληνα bartender για το 2015 και 5ο στην παγκόσμια κατάταξη World Class 2015.

Το World Class των Reserve Brands της Diageo είναι μία διεθνής πλατφόρμα ανταλλαγής νέων ιδεών που εξυψώνει την τέχνη του bartending, αναδεικνύοντας τους κορυφαίους bartenders στον κόσμο. Πρόκειται για τον κορυφαίο θεσμό του κλάδου διεθνώς, που στόχο έχει να μεταμορφώνει και να εξελίσσει την εμπειρία της γεύσης.

Με φόντο τα φώτα της πόλης από ψηλά chef και bartender θα συνομιλήσουν γαστρονομικά, προσδίδοντας στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα ιαπωνικές γευστικές πινελιές, συνδυάζοντας υλικά και τεχνικές από τις δύο χώρες. Κορύφωση της συνομιλίας αποτελούν τα cocktails και το μοναδικό ταίριασμα των ιδιαίτερων συνταγών του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, που θα συνοδεύσουν τα πιάτα με σκοπό να μεγιστοποιήσουν την απόλαυση.

Το μενού διατίθεται στην τιμή των 56€ κατά άτομο και αποτελείται από μια ακολουθία 5 πιάτων και 5 συνοδευτικών cocktails ως εξής:

Matching experience menu

Sushi rice “γιαλαντζί”, καβούρι, chips ρυζιού, ζωμός lemongrass
DANCING GHEISA // Tanqueray No Ten, Greek-Japan cordial, threecent lemon tonic, kaffir lime

Carpaccio λαβράκι, ζωμός αγγούρι, σιρόπι ginger-lime, πούδρα ελιάς
PRIMAVERA // Don Julio Blanco, dry vermouth, lime, σέλερι, Greek herb syrup

Καπνιστό χέλι, πανσέτα, gel μήλο-Yuzu, μαγιονέζα φάβας, ψητά εσαλότ
AUGUSTUS // Bulleit Rye, Talisker, grapefruit, lemongrass, ελληνικός αφρώδης οίνος

Αρνάκι, κρούστα Nori, μελιτζάνα miso, gel γιαούρτι, λάδι δυόσμου
EX MACHINA #2 // Cardhu amber rock, brandy μαγειρεμένα με ginger, αγουρίδα, ελιά, ρίγανη

Sorbet μπανάνα-passion fruit, tartare ανανά, crumble και marshmallow καρύδα
OLYMPOS CLOUDS // Zacapa 23, μαστίχα, Dry Vermouth, honey pepper syrup, chocolate bitters

Τα αποστάγματα είναι μία ευγενική χορηγία της Diageo.

Για την συμμετοχή στην Food & Cocktail Matching Experience είναι απαραίτητη η κράτηση στο 210 8894500, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

RADISSON BLU PARK HOTEL – Λ. Αλεξάνδρας 10 – 10682 Αθήνα
T: 210-8894500, 210-8894517
www.rbathenspark.com

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge. Αυθεντικές ιταλικές γεύσεις al fresco με φρέσκια πίτσα, ζυμαρικά και ένα φυσικό συστατικό-έκπληξη.

Φιλανθρωπικό Gala – Δείπνο από την Lifeline Hellas στο Manko Athens

“Il Giardino Segreto” στο ATRIUM του Alexander’s Lounge!

Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι!

Τα Amigos ξεκίνησαν τον εορτασμό των 30 χρόνων με μια αξέχαστη fiesta στη Γλυφάδα!

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.