• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Simul gastronomic in situ

DELUXE Magazine 8 Ιανουαρίου 2018

Ο chef Nίκος Θωμάς μαζί με την ομάδα του συνεχίζουν να δημιουργούν πρωτότυπα πιάτα που σε ξαφνιάζουν αναπάντεχα όπως το Carpaccio από ψάρι ημέρας, με κινόα, εσπεριδοειδή και βασιλικό, το Τartare γαρίδας με μύδια τουρσί και ταραμά πάνω σε λαζάνι με μελάνι σουπιάς ή η Μοσχαρίσια ουρά bourgignon με τηγανητά νιόκι… και η κάρτα του Simul συνεχίζει το γαστρονομικό της ταξίδι χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά, ενώ τα γλυκά υπογράφει από φέτος, ο ταλαντούχος pastry chef Xρήστος Βεργάδας.

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

«George, The Lobby Bar» – Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George!

Μια βραδιά αφιερωμένη στη γεύση: η Knorr παρουσίασε τους νέους Σπιτικούς Ζωμούς με εκχύλισμα κρασιού

Η κρυστάλλινη μαγεία της λίμνης Silent Pool σε ένα gin

«Ίαμβος»: Το νέο εστιατόριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ιστορικό κτήριο «Κωστής Παλαμάς»

Ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού ξεκινά στο Plaza Café!

NOAM: Η premium lager που ήρθε να αλλάξει τους κανόνες του fine drinking από την KAFEA TERRA

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.