• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Simul gastronomic in situ

DELUXE Magazine 8 Ιανουαρίου 2018

Ο chef Nίκος Θωμάς μαζί με την ομάδα του συνεχίζουν να δημιουργούν πρωτότυπα πιάτα που σε ξαφνιάζουν αναπάντεχα όπως το Carpaccio από ψάρι ημέρας, με κινόα, εσπεριδοειδή και βασιλικό, το Τartare γαρίδας με μύδια τουρσί και ταραμά πάνω σε λαζάνι με μελάνι σουπιάς ή η Μοσχαρίσια ουρά bourgignon με τηγανητά νιόκι… και η κάρτα του Simul συνεχίζει το γαστρονομικό της ταξίδι χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά, ενώ τα γλυκά υπογράφει από φέτος, ο ταλαντούχος pastry chef Xρήστος Βεργάδας.

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτάστε το Πάσχα με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας στο NJV Athens Plaza!

Αυθεντικό Πάσχα στην καρδιά της Αθήνας με το St. George Lycabettus!

To NJV Athens Plaza, τιμά την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και την φέρνει με την Υπηρεσία Catering στο σπίτι σας!

Ο Νέος Βιότοπος του NYNESTI: Γαστρονομία, Τέχνη & Βιωσιμότητα

Chamomile Living Afternoon Tea στο La Suite Lounge

Προτάσεις για μια ρομαντική απόδραση στα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George!

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.