• WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • INTERVIEW
  • GOODLIFE
  • DESIGN
  • DELUXE ARCHIVE
  • Contact
Deluxe
  • WHAT’S DELUXE
  • FASHION
  • BEAUTY
  • PERISCOPE
  • VIPARADE
  • DECO
  • TRAVELLING
  • TASTE & STYLE
  • More…
    • INTERVIEW
    • GOODLIFE
    • DESIGN
    • DELUXE ARCHIVE

TASTE & STYLE

Το Katikies Mykonos υποδέχεται το Botrini’s Mykonos!

DELUXE Magazine 6 Μαρτίου 2023

Το Νησί των Ανέμων σύντομα θα έχει το δικό του Botrini’s Restaurant μέσα στο μαγευτικό σκηνικό του ξενοδοχείου Katikies Mykonos.

Ο Όμιλος Katikies με μεγάλη χαρά ανακοινώνει άλλη μία σημαντική γαστρονομική άφιξη, αλλά αυτή τη φορά στο λαμπερό νησί της Μυκόνου. Μετά την τεράστια επιτυχία του Botrini’s Santorini, της πρώτης κυκλαδίτικης βερσιόν του διάσημου και βραβευμένου με αστέρι Michelin αθηναϊκού εστιατορίου που φιλοξενείται στο Katikies Santorini και λατρεύτηκε από το ελληνικό και το διεθνές κοινό, ήρθε η στιγμή η Μύκονος να αποκτήσει το δικό της εστιατόριο Botrini’s.

Πέρυσι είδαμε την ηχηρή συνεργασία μεταξύ του εμβληματικού Ξενοδοχειακού Ομίλου Katikies και του διάσημου Michelin-starred σεφ Έκτορα Μποτρίνι, που ανέλαβε το ρόλο του executive chef όλων των εστιατορίων των ξενοδοχείων του ομίλου, να ταράζει τα νερά στο γαστρονομικό τοπίο της Σαντορίνης. Φέτος είναι η σειρά της Μυκόνου – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα νέα για τη Σαντορίνη που θα ανακοινωθούν σύντομα. Το πανέμορφο και πολυτελές Katikies Mykonos, λοιπόν, θα υποδεχθεί το ολοκαίνουριο Botrini’s Mykonos, το οποίο θα παραμείνει φυσικά πιστό σε όλες εκείνες τις αξίες που χάρισαν στο εστιατόριο Botrini’s τις πολυάριθμες βραβεύσεις του και το αστέρι από τον οδηγό Michelin, αλλά αυτή τη φορά μέσα σε ένα σαγηνευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό με καταγάλανο αιγαιοπελαγίτικο φόντο και μία εξωτική boho-chic ατμόσφαιρα. 

Πάνω από την ηλιόλουστη παραλία του Αγίου Ιωάννη οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά πιάτα του διάσημου Ελληνο-Ιταλού σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Επιδεικνύοντας κορυφαία υλικά, υψηλή τεχνική και αστείρευτο ταλέντο, οι πιο εμβληματικές συνταγές του σεφ θέτουν τις βάσεις για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Τα πολυτιμότερα και πιο φρέσκα δώρα της γης και της θάλασσας περνούν από την κουζίνα για να μεταμορφωθούν σε έργα σύγχρονης μαγειρικής τέχνης, που συναντούμε σε degustation και à la carte μενού και συνοδεύονται από εξαιρετικές ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, υπό την επιμέλεια του Γιάννη Καρακάση MW (Master of Wine). 

Tags: Botrini’s, deluxe, Katikies Mykonos

Σχολιάστε εδώ Ακύρωση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτή η φόρμα συλλέγει το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το περιεχόμενό σας, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε τα σχόλια που διατίθενται στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου μας.

Σχετικές αναρτήσεις

«George, The Lobby Bar» – Η νέα άφιξη στο Ξενοδοχείο King George!

Μια βραδιά αφιερωμένη στη γεύση: η Knorr παρουσίασε τους νέους Σπιτικούς Ζωμούς με εκχύλισμα κρασιού

Η κρυστάλλινη μαγεία της λίμνης Silent Pool σε ένα gin

«Ίαμβος»: Το νέο εστιατόριο του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ιστορικό κτήριο «Κωστής Παλαμάς»

Ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού ξεκινά στο Plaza Café!

NOAM: Η premium lager που ήρθε να αλλάξει τους κανόνες του fine drinking από την KAFEA TERRA

#Insta...moments

Deluxe
Πολυτέλεια δεν είναι το αντίθετο της ανέχειας, είναι το αντίθετο της χυδαιότητας
- Coco Chanel -
  • Home
  • Terms of use
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Contact
© 2025 - Deluxe. All Rights Reserved.