Λαμπερό press event για το νέο bar & restaurant AMBER CELLAR του Ομίλου MITSIS στο Λιμάνι του Πειραιά
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304425.jpg)
Ένας νέος γαστρονομικός προορισμός στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου με πολλές παρουσίες και ακόμα περισσότερες γεύσεις. Πρόκειται για το Bar & Restaurant Amber Cellar στο νέο ξενοδοχείο Mitsis N’U Piraeus Port. Ο χώρος έχει ως πηγή έμπνευσης τα κελάρια του αποστακτήριου των οινοπνευματωδών ποτών METAXA, που στεγαζόταν παλαιότερα στο ίδιο κτίριο.
Οι κυρίες Τζένη και Χριστίνα Μήτση υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του νέου εστιατορίου. Ακολούθησε γεύμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της κουζίνας του εστιατορίου, το οποίο επιμελήθηκαν ο Executive Chef του Ομίλου Mitsis Δημήτρης Στειακάκης και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Στέλιος Μάκαρης.
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304421.jpg)
Σοφία Τερζάκη, Γιώργος Ντάβλας, Χριστίνα Μήτση, Μυρτώ Λοβέρδου
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304436.jpg)
Τζένη Μήτση, Νίνα Βλάχου, Χριστίνα Μήτση, Βίκυ Παλαιολόγου
Μια all-day σύγχρονη ελληνική γαστρονομική εμπειρία
Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό, το Amber Cellar, προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με μια σύγχρονη ματιά, ενώ διαθέτει και μια αποκλειστική λίστα με ελληνικά κρασιά αλλά και cocktails με έμφαση στα ελληνικά αποστάγματα με την υπογραφή του Beverage Consultant Χρήστου Χουσέα.
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304435.jpg)
Η εκδότρια του DELUXE Νανά Αγιοπετρίτου με την Τζένη Μήτση
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304422.jpg)
Ματίνα Γράψα, Φαίη Λεούση, Κατερίνα Μαντά
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304434.jpg)
Δέσποινα Καμπούρη, Μιχάλης Σταθάτος, Δήμητρα Λαζαράτου
Ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Κακανιάς, δημιούργησε για το εστιατόριο ένα mural εμπνευσμένο από την ιστορία του κτιρίου, την ποτοποιία METAXA και την τοπική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304441.jpg)
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Άρης Καβατζίκης, Μαρία Παπαθανασίου
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304428.jpg)
Χριστίνα Πολίτη, Χριστίνα Μήτση, Στέφανος Ζαούσης
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304432.jpg)
Τζένη Μήτση, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Δήμητρα Λυριτζή
«Το Amber Cellar αντιπροσωπεύει έναν all-day γαστρονομικό προορισμό αλλά και σημείο συνάντησης για επισκέπτες, φίλους αλλά και συνεργάτες για να απολαύσουν εξαιρετική ελληνική κουζίνα που συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά με την άψογη εξυπηρέτηση» τονίζει η Χριστίνα Μήτση, Πρόεδρος του Ομίλου.
![](https://www.deluxemagazine.gr/wp-content/uploads/2024/05/304448.jpg)
Κωνσταντίνος Μαργώνης, Δημήτρης Στειακάκης, Δημήτρης Αμούντζιας, Στέλιος Μάκαρης, Ξένια Ριζούλη, Γιώργος Βαζαίος, Γιώργος Σταύρου
Όμιλος MITSIS
Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 22 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο. Ο Όμιλος MITSIS έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Photos credit: studiopanoulis